Eladó luxusingatlanok a Homokhátságon

Ha sok pénze van, nagyok az igényei és nem szeretne építkezni, több homokháti ajánlat közül választhat. Szétnéztünk ingatlanközvetítő portálokon, hogy mennyit is kell kifizetni egy beköltözhető luxusházért.
A legtöbb pénzt egy zákányszéki luxus házként hirdetett ingatlanért kell kifizetni nem kevesebbet mint 200 millió forintot. Ha a második helyezettet választjuk, mármint a hirdetési ár szerint, csupán 165 millió forint az alkudozás előtti ár. A tulajdonos fantázia világnak mondja az ajánlóban. A képeket nézegetve tényleg nem mindennapi az ajánlat.
A képzeletbeli dobogóra már “csak” 115 millióba fáj a vásárlónak, és Szegedhez is közel, és az ára 115 millió.

Nézzük képekkel az első 5 helyezettet. (Amely teljesen szubjektív, és csupán a szerkesztőség véleménye)

5. helyezett egy szatymazi ház. Az ajánló elején ez olvasható a hirdetési oldalon:
“Álmaid tanyája, Olaszhonból importálva”

56557299_1_644x461_almaid-tanyaja-olaszhonbol-importalva-szatymaz-szatymaz_rev152
66 millió forint a szatymazi ingatlan ára

 

4. helyezett, egy zsombói családi ház. Az ajánló elején ez olvasható a hirdetési oldalon:
“Zsombó, 480 m2-es, 6 szoba + nappalis, étkezőkonyhás, szolár + gázcirkó fűtéses, kétszintes, téglaépítésű, szép állapotú luxus családi ház, medencével, dupla garázzsal, 4939 m2-es telken eladó.”

zsombo
69 milliót kérnek ezért a zsombói házért

3. helyezett, egy domaszéki ingatlan, amelyet a tulajdonosa ezzel a frappáns mondattal kíván eladni:
“Modern eleganciájú, intelligens, páratlan otthon”

domaszek
Az első ingatlan amelynek az ára eléri a 100 milliós határt… 115 millió a kikiáltási ár…

Az első két helyezett tényleg nem mindennapi ajánlatot kínál. Második helyen egy ásotthalmi “mesevilág” keresi új tulajdonosát. Az ajánló szöveget olvasván is eláll a lélegzete az átlag fizetésből élő polgárnak: “A délalföldön Szegedtől 40 km-re kínálok eladásra egy páratlan szépségű és fantázia világú öt hektáros területet a rajta lévő tóval, vízi várral, és tízezernél is több egzóta növénnyel.”

asott
165 millás mesevilág…

 

A legdrágább ingatlanhirdetést Zákányszék külterületén találtuk, bár szerintünk az ásotthalmi sokkal látványosabb és olcsóbb is… De ez tényleg egyéni ízlés és pénztárca kérdése.
“A birtok a város zajától távol, Szegedtől 15 km-re, egy három hektáros, nyugodt, ligetes környezetben található. Rendkívüli adottságai révén kitűnő lehetőség a kikapcsolódásra, pihenésre és arra, hogy az állandó aktivitásból kiszakadjunk.”

zaki2

zaki
200 milliót kell utalni és már lehet is költözni…

Lehet álmodozni és tervezni… Ha valaki kedvet kap bármelyik bemutatott ingatlanhoz, könnyen meg lehet találni őket az interneten. Kellemes válogatást!

-bz-

 

 

 

 

Comments

comments